LA VISIÓ DELS FOTÒGRAFSMarc Llimargas
Ramon Manet
Leopoldo Pomés
Humberto Rivas
Jordi Todó
Triangle
Rafael VargasMarc Llimargas

El fotògraf d'art i editor Marc Llimargas (Barcelona, 1947) ha fotografiat i produït diversos volums dedicats a les creacions artístiques més importants de diversos països europeus i americans. En són exemples la col·lecció de 10 volums de la Historia Universal del Arte, (Editorial Planeta, Barcelona 1984), els 12 volums de la España Gótica (Ediciones Encuentro, Madrid, 1987), El Barroco Iberoamericano i Iberoamérica (Ediciones Encuentro, Madrid, 1990/92), els 10 volums i 10 C.D.I. de la Historia del Arte Español (Editorial Planeta - Lunwerg Editores, Barcelona, 1995) de la qual en va ser fotògraf i director artístic, Historia del Arte de España (Lunwerg Editores, Barcelona i Bordas, Paris, 1996), Els Ibers (Fundació "la Caixa", Barcelona, 1998), Miquel Blay: l'escultura del sentiment (La Mirada Sonora - Fundació Caixa de Girona, Girona, 2000), El Palau de la Música de Lluís Domènech i Montaner (Lunwerg Editores, Barcelona, 2000) i El Modernisme Català (Lunwerg Editores, Barcelona, 2001).
Ha coeditat diversos llibres amb editorials de prestigi com Abrahams (Nova York), Flamarion (París), Jaca Book (Milà), Seuil (París) i Thames & Hudson (Londres), amb les quals ha fet arribar les seves imatges arreu del món.
És un dels membres fundadors de La Mirada Sonora SL; editorial multimèdia de llibres d'Art i alhora productora de documentals, que disposa d'un arxiu fotogràfic amb un fons de quasi 10.000 imatges (compartit amb Ediciones Encuentro i Lunwerg Editores) 3.000 de les quals dedicades a Gaudí i el Modernisme català. Precisament, sobre l'arquitecte ha il·lustrat Gaudí: l'home i l'obra (Lunwerg Editores, Barcelona-Madrid, 1999) i La Pedrera (Fundació Caixa Catalunya, Barcelona, 1999).
Recentment, entre els mesos de març i abril de 2000, ha exposat imatges de gran format a la mostra Gaudí: l'home i l'obra, produïda per la Reial Càtedra Gaudí de Barcelona i celebrada en el marc de la Triennal de Milà.

La Mirada Sonora SL
correu electrònic: mail@lamiradasonora.com
marc@lamiradasonora.com