LA VISIÓ DELS FOTÒGRAFSMarc Llimargas
Ramon Manet
Leopoldo Pomés
Humberto Rivas
Jordi Todó
Triangle
Rafael VargasRamon Manent

El fotògraf professional Ramon Manent (Mataró, 1948) està especialitzat en retratar l'Art i l'Arquitectura catalana del Romànic, del Gòtic i, molt especialment, del Modernisme. D'aquest darrer període sobresurt l'obra de Gaudí, de la que n'ha sabut posar de relleu les formes, les textures i els colors. Les seves imatges sobre l'obra de l'arquitecte palesen la seva particular sensibilitat en la captació de l'objecte, la llum i l'espai.
Ramon Manent també ha conreat la fotografia de reportatge antropològic, prenent com escenaris espais ben diversos, des de l'arquitectura urbana dels gratacels de Manhattan, al paisatge de la Grècia clàssica o els relleus rocosos de la Capadòcia.
Ha col·laborat en un gran nombre de publicacions de caràcter artístic, cultural i social, entre les que cal destacar les dedicades a l'obra de Gaudí, particularment els llibres monogràfics El Palau Güell (Diputació de Barcelona, Barcelona, 1990) i La Pedrera. Gaudí i la seva obra (Fundació Caixa Catalunya, Barcelona, 1998).


carrer Josep Castellà 15
08301 Marató
Tel. 937 905 680
FAX: 937 904 958
correu electrònic: rmanent@logiccontrol.es
pàgina web: www.photos-art.com