LA VISIÓ DELS FOTÒGRAFSMarc Llimargas
Ramon Manet
Leopoldo Pomés
Humberto Rivas
Jordi Todó
Triangle
Rafael Vargas

Jordi Todó

Jordi Todó (Barcelona, 1955) s'inicià el 1988 com a fotògraf aeri a TAVISA (Trabajos de Aviación SA). D'entre els seus treballs cal destacar el seguiment complet dels Jocs Olímpics d'estiu, celebrats a Barcelona el 1992. La seva creativitat el portà a celebrar l'exposició col-lectiva Barcelona a vol d'artista ( CCCB, Barcelona, 1994). Va obtenir dos Premis Lux (guardó d'argent i bronze) el 1995.
La seva creativitat el portà a celebrar l'exposició col-lectiva Barcelona a vol d'artista ( CCCB, Barcelona, 1994). Va obtenir dos Premis Lux (guardó d'argent i bronze) el 1995.
Ha participat en diverses publicacions d'editorials com Enciclopèdia Catalana, Planeta, Triangle o Vicens Vives, així com en considerables reportatges publicitaris. També ha realitzat fotografies per a institucions públiques com l'Ajuntament de Barcelona o la Generalitat de Catalunya, entre altres.
Sobre l'obra de Gaudí són remarcables les diverses vistes a vol d'ocell del Parc Güell, la Sagrada Família i la Casa Milà, publicades aquestes últimes a La Pedrera. Gaudí i la seva obra (Fundació Caixa Catalunya, Barcelona, 1998).
Els banc d'imatges de Jordi Todó és administrat per TAVISA i és a l'abast d'empreses, institucions públiques i privades, així com a tot aquell interessat en la fotografia aèria.


TAVISA
Fotografia i Publicitat Aèria. Arxiu Fotogràfic
carrer Villà 5, 1r 3a
08190 Sant Cugat
Tel. 936 747 804
FAX: 936 755 452
correu electrònic: jordit@tavisa.com
http://www.tavisa.com