LA VISIÓ DELS FOTÒGRAFSMarc Llimargas
Ramon Manet
Leopoldo Pomés
Humberto Rivas
Jordi Todó
Triangle
Rafael Vargas

Rafael Vargas

Rafael Vargas (Barcelona, 1959) és fotògraf free-lance de retrat, arquitectura i publicitat. Ha publicat reportatges d'arquitectura i interiorisme a revistes de projecció internacional com "Abitare", "Arquitekture & Wohnen", "Domus", "Diseño Interior", "Interni" i "Intramuros" entre altres. Des de 1987 ha participat en exposicions col·lectives a diverses ciutats europees i americanes, essent les més importants les celebrades a Arles, Barcelona, Birmingham, Londres, Marsella, Nova York, París i Reims. Gran part de la seva obra exposada ha estat adquirida per entitats públiques i privades.
Dels diversos guardons que ha rebut al llarg de la seva carrera professional cal destacar el Gran Premi Kodak de Fotografia Europea (1989), el Laus d'Or (1995) i el Lux d'Or en dues ocasions (1993 i 1995).
Ha fotografiat tots els edificis més importants de Gaudí per encàrrec de l'Espai Gaudí (La Pedrera, Fundació Caixa Catalunya, Barcelona) on es poden admirar les imatges que expliquen cada obra posant de relleu els aspectes constructius, ornamentals, tècnics i estètics.


Gran Via de les Corts Catalanes, 699
08013 Barcelona
Tel. 932 463 602
FAX: 932 324 151
correu electrònic: rafaelvargas@wanadoo.es
pàgina web: www.rafaelvargas@wanadoo.es