La Pobla de Lillet acull els organitzadors de l'Any Gaudí

El dissabte 11 de maig, l'Ajuntament de La Pobla de Lillet va rebre els mitjans de comunicació i els organitzadors de l'Any Internacional Gaudí que s'hi van desplaçar des de l'oficina tècnica situada a Barcelona.

Rafael Garcia, tinent d'alcalde i alcalde en funcions, juntament amb els regidors Carme Rosell i Josep Colomer donaren la benvinguda als periodistes dels diversos mitjans, a Daniel Giralt-Miracle, comissari general de l'Any Internacional Gaudí i a la resta de l'equip: Anna Butí (programació), Diana Escobar (comunicació), Marta Pérez (premsa) i Rossend Casanova (coordinació).

La comitiva es dirigí en cotxes tot terreny al Santuari de Falgars on es van fer els parlaments i, tot seguit, es traslladà al mirador de la Roca de la Lluna on Mar Prat, de l'empresa d'activitats culturals Promolleure, explicà als assistents les característiques geogràfiques, territorials, històriques i naturals de la zona. Tot seguit es visità el Xalet del Catllaràs, obra de Gaudí, i posteriorment la fàbrica Asland (de Guastavino) i els Jardins Artigas, també urbanitzats per l'arquitecte.

Després de dinar la comitiva visità una exposició de diorames que explica l'arribada de Gaudí a La Pobla de Lillet, la construcció del Xalet del Catllaràs per Eusebi Güell i els Jardins Artigas per a la família Artigas.

 

Font: Any Internacional Gaudí (13-5-2002)