CEPSA en ruta amb Gaudí per Europa

L'empresa CEPSA, membre del Consell Promotor de l'Any Internacional Gaudí, ha dut a terme diversos actes per promoure la figura i l'obra de l'arquitecte. És el cas de la campanya de comunicació i de la Festa Gaudí, que amb l'eslògan "Un dia amb Gaudí", se celebrà el dia 1 de juny de 2002.

CEPSA també realitzarà una campanya de promoció a les estacions de servei on es podran bescanviar tiquets per entrades a exposicions.

El proppassat mes de maig, CEPSA va presentar el nou camió CAT-TRD, amb el que competeix enguany l'Equip de Competició de CEPSA en el Campionat Europeu de Camions. El camió inclou, imprès a la seva carrosseria, el logotip oficial de l'esdeveniment i una imatge del drac del Park Güell, la imatge gràfica de l'Any Internacional Gaudí. El camió difondrà ambdues imatges de l'esdeveniment pels diversos països europeus en els que concursarà.

El camió, conduït per Antonio Albacete, resultà guanyador en el Gran Premi Camió de Catalunya que se celebrà al Circuit de Catalunya els dies 18 i 19 de maig.


 
 
Font: Any Internacional Gaudí (30-5-2002)