Més de 90.000 persones van celebrar Un dia amb Gaudí

Durant tot el dissabte 1 de juny, els museus i centres de Barcelona que acollien alguna activitat relacionada amb Gaudí van fer una jornada de portes obertes.

L'èxit de la convocatòria va ser desbordant, amb més de 20.000 persones que feren, en alguns casos, llargues cues per accedir als edificis de l'arquitecte a la ciutat.

Aquell dia, la ciutat arribava al punt àlgid de l'Any Internacional Gaudí i més de 90.000 persones van sortir al carrer per viure la festa en primera persona.

La celebració Petits plaers va reunir 17.000 persones al Park Güell entre les 18 i les 21 hores. La suggeridora intervenció artística, a càrrec del grup ilotopie i de l'Associació Marató de l'Espectacle, va omplir el parc de color i propostes artístiques diverses.
A més, més de 3.000 persones van visitar el Centre d'Interpretació, on es pot veure l'exposició "Gaudí i el Park Güell. Arquitectura i natura".

A la nit, tingué lloc a la Sagrada Família un esclat de llum, música i pirotècnia màgic i irrepetible. Més de 60.000 persones ho varen viure en directe i descobriren la extraordinària creació artística concebuda per la companyia francesa Groupe F.

   

 

 
 
Font: Any Internacional Gaudí (6-6-2002)