Turisme de Catalunya promociona l'Any Internacional Gaudí a Valladolid

El 26 de juny Turisme de Catalunya va presentar a Valladolid la oferta turística de la comunitat catalana per l'any 2002. La delegació, encapçalada per Xavier Civit, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, comptava amb la presència de Mercedes Sánchez Gutiérrez, directora general de Turismo de la Junta de Castella i Lleó, Núria Machordom, directora de Turisme de Catalunya, Pep Palau, gestor del Club de Gastronomia, Joan Roca, cuiner del Celler de Can Roca, i Rossend Casanova, coordinador de l'Any Internacional Gaudí.

Civit posà de manifest que un dels productes culturals més destacats és l'Any Internacional Gaudí i la gran significació que l'esdeveniment té per a la comunitat castellana, vinculada a la figura de l'arquitecte gràcies a dos edificis: la Casa Botines a Lleó i el Palau episcopal d'Astorga.

Casanova, d'altra banda, exposà els trets bàsics de la celebració i destacà les activitats principals que s'estan duent a terme a Barcelona, Catalunya i la resta d'Espanya, centrant-se en el programa de Gaudí Lleó 2002.

La presentació a la premsa se celebrà al recentment estrenat Palacio de Santa Ana, de la cadena Hotels AC. Al vespre, al mateix hotel, Turisme de Catalunya oferí una presentació a les agències de viatges dels tres productes estrella: l'Any Internacional Gaudí, la Guia d'Activitat Turística i el Club de Gastronomia. S'obsequià als més de 250 assistents amb una degustació de plats de la cuina catalana actual, preparada pel Celler de Can Roca, qualificat amb 2 estrelles Michelin. La banda musical Fundación Tony Manero amenitzà la vetllada fins a mitjanit.

 

 
 
Font: Any Internacional Gaudí (3-7-2002)