Any Internacional Gaudí. Acte inaugural

20.3.2002, 18 h
Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona
Plaça Sant Jaume, 1 | 08002 Barcelona

L’Any Internacional Gaudí, que incidirà en diversos camps del coneixement i la cultura i que comptarà també amb diferents manifestacions festives, s’inaugura oficialment amb un acte acadèmic que tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta cerimònia d’obertura participaran quatre personalitats de reconegut prestigi internacional, com són Lord Norman Foster, Frank O. Gehry, Arata Isozaki i Oriol Bohigas, arquitectes que han manifestat reiteradament la seva admiració per Gaudí i per Barcelona, i que estan vinculats a la nostra ciutat a través de diverses obres ja realitzades o de projectes futurs.

S. M. la Reina presidirà aquest acte que comptarà amb l’assistència de representants de les tres institucions convocants i de les altres institucions, entitats i empreses que, amb la seva col·laboració, han fet possible portar a terme l’Any Internacional Gaudí.

Posteriorment, al Saló del Tinell del Museu d’Història de la Ciutat, s’inaugurarà l’exposició Gaudí: la recerca de la forma que, a partir de maquetes i procediments infogràfics, analitza el tractament que l’arquitecte va fer de l’espai i explica les solucions geomètriques, estructurals i constructives que va adoptar. Aquesta mostra ha estat preparada per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Sociedad Estatal para la Acción Cultural Exterior (seacex), amb l’assessorament científic del Centre de Transferència de Tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya.

     


Copyright 2001 GeneXus Soluciones
Todos los derechos reservados.