Gaudí. L'home i la seva obra

PRORROGADA FINS EL 31 DE GENER DE 2003
13.9.2002 - 13.10.2002
Museu Diocesà de Barcelona

Es pretén oferir una visió integral de la figura d'Antoni Gaudí, tant personal com professional, tot mostrant com el factor humà és present en el conjunt de la seva obra. Exposició amb obres i documentació original inèdita procedents de les parròquies de la Sagrada Família i el Sagrat Cor (Colònia Güell) i de l'Arxiu i Museu Diocesans de Barcelona.

La mostra inclou les activitats següents:
· catàleg imprès de la mostra (català, castellà, anglès)
· audiovisual titulat "Gaudí ens parla" basat en relats del propi arquitecte, en suport CD-ROM/DVD (català, castellà, anglès)
· dossier pedagògic titulat "El fantàstic món del senyor Gaudí" en suports imprès i CD-ROM en forma de joc educatiu
· taller didàctic amb maquetes tàctils per a escolars i persones discapacitades
· conferència inaugural a càrrec de Jordi Bonet i Armengol, arquitecte-director de les obres de la Sagrada Família i president de la Reial Acadèmia de Belles Arts Sant Jordi, disponible en vídeo, i conferència per Internet
· curs monogràfic audiovisual titulat "El temple de la Sagrada Família: Art, Bíblia i Símbol", en suport CD-ROM
· tres cursos acadèmics amb titulació de la Universitat de Barcelona supervisats per la Facultat de Belles Arts i el Departament de Didàctica de les Ciències Socials: Gaudí, la naturalesa com a modeladora de les formes; Gaudí, estructura i models constructius; Gaudí, l'home i la seva obra.

Organització: Museu Diocesà de Barcelona (amb la col·laboració de l'Arxiu Diocesà de Barcelona i les parròquies de la Sagrada Família de Barcelona i del Sagrat Cor de la Colònia Güell).

Patrocini: Generalitat de Catalunya, Ministerio de Educación Cultura y Deporte, i El Periódico de Catalunya.

Museu Diocesà de Barcelona
Pia Almoina Avinguda de la Catedral, 4 08002 Barcelona Tel. +(34) 93 315 22 13 - +(34) 93 270 10 17 Fax +(34) 93 270 13 00 E-mail: dpcarqbcn@filnet.es Web www.arquebisbatbcn.org - www.archivosiglesia.org

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h., diumenges d'11 a 14 h. i, 16 | 08002 Barcelona
Tel./Fax 933 024 579

 

 

     


Versió HTML