MIRAR GAUDÍ. Obra fotogrāfica de Ramon Manent

3.7.2002 - 1.9.2002
Sala d'exposicions de la Casa Amatller

Centre del Modernisme
Passeig de Gràcia, 41 baixos
08007 Barcelona
Tel. +(34) 93 216 01 75

Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 20 h
Entrada gratuïta

A MIRAR GAUDÍ. Obra fotogràfica de Ramon Manent s'exposa prop d'un centenar de fotografies de gran qualitat relatives a l'obra arquitectònica d'Antoni Gaudí. Fruit de la personal visió i interpretació del fotògraf mataroní Ramon Manent, hi destaquen formes, textures i colors que descobreixen noves facetes del treball del genial arquitecte i del seu procés creatiu.
Les fotografies es presenten en dos blocs formals: les joies, 30 imatges singulars i insòlites de la producció gaudiniana, i els conjunts, on s'analitzen aspectes especialment importants en l'obra de Gaudí, agrupats en 5 temes: forja, mobiliari, xemeneies i terrats, volum, textura i color, i interiors.

Organització i producció: Patronat Municipal de Cultura Museu de Mataró i Diputació de Barcelona (Àrea de Cultura, Oficina de Patrimoni Cultural - Xarxa de Museus Locals de la Província de Barcelona).

Amb la col·laboració de: Manual Color S.A., Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT), Centre de Tecnologia Empresarial de Mataró i del Maresme (CETEMSA) i l'Institut Amatller d'Art Hispànic.

Activitat inclosa en el marc de la Primavera Fotogràfica 2002.

 

     


Versió html