PROGRAMA GAUDÍ
EXPOSICIONS
 · imprimir todo ·     
 
 

GAUD═ a la EUPB

 
 

28.5.2002 - 14.6.2002
Escola UniversitÓria PolitŔcnica de Barcelona

L'Escola Universitària Politècnica de Barcelona ha volgut estar present en els actes commemoratius del 150 aniversari del naixement d'Antoni Gaudí amb una exposició realitzada íntegrament pels estudiants. Han dut a terme maquetes, aquarel·les, plànols de projectes finals de carrera, CD-ROMs, llibres, treballs per assignatures de lliure elecció, etc. sobre diverses obres de l'arquitecte.

El contingut d'aquesta exposició és també el resultat del treball i l'interès que demostren des de fa anys pels temes gaudinians els departaments i de la línia d'investigació "Gaudí i el Modernisme català 1900" aprovada pel vicerector d'investigació.

L'exposició pretén aportar una major comprensió de l'obra d'aquest artista que coneixia millor que ningú les tècniques constructives, els oficis i els materials de construcció.

Comissariat: Vicenç Gibert, Luis Gueilburt, Francesc Jordana i Benet Meca

Lloc: EUPB, Dr. Marañón, 44-50, planta baixa (ciutat universitària de Pedralbes)

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 20 h.

Patrocinadors: Prefabricados Pujol, Contratas y Obras-Empresa constructora, Dragados-Obras y Proyectos i Encofrados Alsina

 

 

·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·     ·