MTV Europe music awards 2002

14.11.2002
Palau Sant Jordi

A més de la seva vitalitat musical, l’arquitectura gaudiniana ha estat un dels factors primordials perquè Barcelona es converteixi en seu de la novena edició dels premis MTV Europe Music Awards que, per primera vegada, tenen lloc a Espanya. D’aquesta manera, i dins el magnífic marc de les celebracions de l’Any Internacional Gaudí, se celebra aquest prestigiós certamen, que afegeix les seves actuacions al Palau Sant Jordi als diferents esdeveniments programats amb motiu de l’efemèride del naixement de l’arquitecte.
Coneguts com els “Òscars de la música”, els MTV Europe Music Awards van néixer el 1994 amb l’objectiu de retre homenatge a la música i als artistes admirats per tots els europeus. Els premis van ser pensats com una celebració internacional de la música i la cultura pop.
Barcelona s’uneix, així, a altres ciutats que ja van ser-ne seu anteriorment, com Frankfurt, Estocolm, Londres, París i Berlín, entre altres.
El 2000 es va crear el guardó al “Millor Intèrpret Espanyol” al qual van optar grups nacionals de reconegut prestigi, com Jarabe de Palo, Alejandro Sanz, La Oreja de Van Gogh, Dover o Najwa Nimri. Durant tots aquests anys han passat pels diferents escenaris grans artistes com Backstreet Boys, Madonna, Ricky Martin, REM, Britney Spears, Robbie Williams, Spice Girls o U2.

Organització: MTV Networks Europe
Patrocinador: American Express, Dolce & Gabbana, Foot Locker, Vodafone

www.mtv.es

     


Versió HTML