Sèrie Gaudiana

Es tracta d’una sèrie documental en la qual es desenvolupa la vida i l’obra de Gaudí, tant a Catalunya com a la resta d’Espanya. S’analitzarà, en sis capítols de 25 minuts de durada, l’obra del genial arquitecte, la seva vida, el llegat a l’arquitectura moderna i les arrels dels seus edificis en la natura.
La sèrie Gaudiana està produïda i realitzada per TVE a Catalunya, sota la direcció de la periodista de TVE Carme Páez Berga. La producció recau en Joan Guimerà. Els documentals es faran en versió catalana i castellana.

Gaudí i el seu temps
Aproximació a la biografia de Gaudí en què tindrà un paper destacat el seu mecenes, Eusebi Güell, així com altres personatges que van marcar la seva vida. S’inclouen declaracions de persones que van conèixer l’arquitecte i descendents dels seus col·laboradors.

Guió: Remei Morros. Realització: Marta Fernández
Patrocinador: Honda Power Products

L’arquitectura sense límits
La visió que els arquitectes actuals tenen de les obres de Gaudí i del llegat que ha deixat. Inclou declaracions d’arquitectes de renom internacional.

Guió: Jordi Portals. Realització: Luis López Doy
Patrocinador: Honda Power Products

Gaudí viatger
Les obres que Antoni Gaudí va fer fora de Catalunya, així com els projectes que no es van arribar a realitzar. Inclou declaracions de descendents dels que van treballar amb Gaudí.

Guió: Tate Cabré. Realització: Manuel Muñoz
Patrocinador: Honda Power Products

Gaudí, natura i símbol
La font d’inspiració de Gaudí va ser gairebé sempre la natura, que es veu reflectida en totes les seves obres. Amb frases de Gaudí en les quals en parla, es contraposaran organismes vius amb els diversos elements que apareixen en els seus edificis.

Guió: Remei Morros. Realització: Marta Fernández
Patrocinador: Honda Power Products

L’ombra de Gaudí
A través de les declaracions de destacats representants de la cultura es veuran els vincles que tenen les seves obres amb Antoni Gaudí.

Guió: Jordi Portals. Realització: Jordi Lladó
Patrocinador: Honda Power Products

La febre Gaudí
Des de la celebració dels Jocs Olímpics i especialment amb motiu de l’Any Gaudí, la figura de l’arquitecte s’ha utilitzat en nombroses ocasions com a reclam publicitari.

Guió: Jordi Portals. Realització: Luis López Doy
Patrocinador: Honda Power Products.     


Copyright 2001 GeneXus Soluciones
Todos los derechos reservados.